Karopack Strapping Technology Karopack Strapping Technology

Lashing & Securing produkten - Stuwkussens

S.A.M. Stuwkussens Reefer

(R) Lashing S.A.M. voor Reefer Containers

De  Lashing SAM of “System of Anti-slip Material” is een special ontwikkeld ladingzekering systeem voor koelcontainers (reefers) en boxtrailers (vrachtwagens), waarin weinig of geen bevestigingsmogelijkheden aanwezig zijn.

De gladde wanden van deze transportmodaliteit zijn een ware uitdaging voor de meeste ladingzekering materialen. Onze  Lashing SAM zekert de lading gemakkelijk, efficiënt en gecertifieerd.

Aangepast aan uw specificaties zal de  Lashing SAM de lading insluiten en vormsluiting creëren in transversale richting. De  Lashing SAM is uitgerust met twee  Bag STANDARD stuwkussens verbonden door een zeil voor- en bovenaan. Bij het opblazen van de stuwkussens ontstaat er wrijving tussen wand en lading die de laterale krachten opvangt.

De oppervlakken van de  Bag STANDARD stuwkussens zijn voorzien van een antislip coating. Door die speciale eigenschap wordt, zodra de installatie compleet, is een zeer hoge wrijvingscoëfficiënt bereikt. Wat van de  Lashing SAM de perfecte oplossing maakt in reefers en boxtrailers.


Onze andere producten
Ethyleen absorberende produkten